Podrška

Tehnička pomoć i podrška

Uputstva

Korak po korak objašnjenja koja će vam pomoći da maksimalno iskoristite BizMail uslugu.

Pogledajte dokumentaciju

Viber zajednica

Pridružite se našoj Viber zajednici kako biste dobijali najnovije obavijesti u vezi korištenja usluge.

Viber

E-mail

Imate još pitanja? Ne ustručavajte se da nam pošaljete e-poštu koristeći link ispod.

Kontakt

Često postavljana pitanja

1. Zašto mi je potreban poslovni e-mail?

U poslovnoj komunikaciji, e-mail danas zauzima vrlo važno mjesto, i jako puno novih i neiskusnih poduzetnika rade grešku već u prvom koraku poslovanja, a to je početak poslovne komunikacije s budućim klijentima putem besplatnog e-maila.

Statistika i podaci govore da preko 80 % novih poduzetnika koriste na početku poslovanja e-mailove koji su otvoreni na besplatnim e-mail servisima kao što su: gmail.com, yahoo.com ili hotmail.com.

Kada se o poslovnoj komunikaciji i kada biste trebali predstaviti svoju firmu te zašto da budući klijent sarađuje s vama, onda biste trebali koristiti e-mail adresu na domeni vaše firme.

Ponekad će vas druga strana čak i ignorisati jer je vaš e-mail poslan s Gmail adrese te vas ili vaše poduzeće neće shvatiti ozbiljno.

2. Kako će izgledati vaša poslovna e-mail adresa?

Za nove poduzetnike pripremili smo posebne hosting pakete u kojima možete otvoriti vaše nove poslovne e-mailove, neka vaši e-mailovi već od danas budu:

info@nazivVašefirme.ba i/ili prodaja@nazivVašefirme.ba i/ili vaše_ime@nazivVašefirme.ba.

3. Koliko je potrebno vremena da otvorite poslovni e-mail?

Od kada napravite narudžbu te aktivaciju paketa ili nas kontaktirate već kroz nekoliko dana bit ćete u mogućnosti poslati i primiti vaš prvi poslovni e-mail s nazivom vaše firme unutar e-mail adrese.

4. Kako otvoriti poslovnu e-mail adresu i gdje početi?

Prvi korak je da napravite narudžbu jednog od naših paketa, ako neznate koji paket je idealan za vas slobodno nas možete kontaktirati putem e-mail ili telefonskim putem na broj telefona 060 34 34 34 1.

Proces je brz i jednostavan i već kroz nekoliko dana od narudžbe ili kontaktiranja imat ćete otvoren paket te registriranu .ba domenu s nazivom vaše firme.

5. Kako podesiti e-mail na računaru?

U pripremi.

6. Kako podesiti e-mail na mobitelu?

U pripremi.